Gastronomi & Aktüel

Yeşim Kozanlı’dan Swissotel Living Bodrum

Yeşim Kozanlı’dan Swissotel Living Bodrum

Yeşim Kozanlı Mimarlık’ın imzasını taşıyan Swissotel Living Bodrum, Bodrum’un eşsiz doğasıyla uyum içinde tasarlandı. Uzun dönem konaklamaya uygun yapısıyla lüks,…
Munzur’un altın balı iksor, dünya sahnesinde

Munzur’un altın balı iksor, dünya sahnesinde

Munzur’un eşsiz florasından doğan ve iksor markasıyla dünyaya açılan coğrafi işaretli Munzur Balı, Londra Uluslararası Bal Ödülleri’nde altın madalya kazandı. Tunceli’nin yükseklerinde başlayan…
Ozti, Host Milano 2025’te yenilikçi ürünleriyle global sahnede

Ozti, Host Milano 2025’te yenilikçi ürünleriyle global sahnede

Ozti, Host Milano 2025 Fuarı’nda yenilikçi endüstriyel mutfak çözümleriyle dikkat çekti. Isı geri dönüşümlü bulaşık makinesi, yeni Baker serisi buzdolapları…
Azumi, DIAFA ortaklığıyla küresel gastronomide yeni bir döneme giriyor

Azumi, DIAFA ortaklığıyla küresel gastronomide yeni bir döneme giriyor

Zuma, ROKA ve Oblix gibi dünyaca ünlü markaların sahibi Azumi Ltd., Abu Dabi merkezli lüks ağırlama şirketi DIAFA ile stratejik…
Gastronomiturkey’in yeni sayısı yayında!

Gastronomiturkey’in yeni sayısı yayında!

Gastronomiturkey’in yeni sayısı, mutfak kültürünü geçmişten geleceğe taşıyan hikayeleri, ilham veren projeleri ve sektördeki dönüşümü mercek altına alıyor. Bu sayıda…
Naz City Hotel Taksim, dünyanın en prestijli otel ödüllerinde iki kategoride zirvede

Naz City Hotel Taksim, dünyanın en prestijli otel ödüllerinde iki kategoride zirvede

Naz City Hotel Taksim, uluslararası turizm sektörünün en saygın ödül platformlarından Seven Stars Awards’ta hem “En İyi Butik Otel” hem…
Samsung, Seoul Kitchen’da teknoloji ve gastronomiyi buluşturuyor

Samsung, Seoul Kitchen’da teknoloji ve gastronomiyi buluşturuyor

Kore mutfağının özgün tatlarını modern bir bakış açısıyla sunan Seoul Kitchen, Samsung’un yenilikçi teknolojileriyle müşterilerine menü ve sipariş süreçlerinde uçtan…
Şef Cem Ekşi’nin tabaklarında coğrafya, teknik ve duygu buluşuyor

Şef Cem Ekşi’nin tabaklarında coğrafya, teknik ve duygu buluşuyor

Klasik tariflere Türk malzemeleriyle cesur dokunuşlar yapan Cem Ekşi, sumaktan pekmeze Anadolu’nun cevherlerini modern tabaklara taşıyor. Abartıdan uzak ama yüksek…
Leonidas ve Art Cafe’den tatlı bir iş birliği

Leonidas ve Art Cafe’den tatlı bir iş birliği

Leonidas Türkiye, Art Cafe iş birliğiyle hazırlanan yeni menüsüyle çikolata tutkunlarını zarif ve özgün tatlarla buluşturuyor. Menü danışmanlığını Şef Elif…
Zeytinyağının rotası Edremit: FestOlive ile gelenek ve lezzet buluşuyor

Zeytinyağının rotası Edremit: FestOlive ile gelenek ve lezzet buluşuyor

Sürdürülebilir gıda güvenliği temasıyla düzenlenen FestOlive 2025, zeytin ve zeytinyağı tutkunlarını ve gastronomi meraklılarını, 24–26 Ekim 2025 tarihleri arasında Ege’nin…
Başa dön tuşu