Gastronomi & Aktüel

Andrea Canton ile Gastronometro’da İtalyan Lezzetleri Şöleni

Andrea Canton ile Gastronometro’da İtalyan Lezzetleri Şöleni

İtalyan Mutfağı Haftası, Michelin yıldızlı Şef Andrea Canton’un katılımıyla Gastronometro’da kutlandı. Etkinlikte genç şef adaylarıyla buluştu. İtalya Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen…
GastroAntalya’da Miksolojinin En İyileri Belirlendi

GastroAntalya’da Miksolojinin En İyileri Belirlendi

GastroAntalya Miksoloji Yarışması sonuçlandı. Sürdürülebilirlik temasıyla hazırlanan kokteyller büyük ilgi gördü. GastroAntalya Miksoloji Yarışması sonuçlandı. Sürdürülebilirlik temasıyla hazırlanan kokteyller büyük…
Tahan Bakery: Gelenekten Moderne Bir Fırın Hikayesi

Tahan Bakery: Gelenekten Moderne Bir Fırın Hikayesi

Tahan Bakery, Acıbadem’de katkısız malzemelerle hazırlanan lezzetleriyle dikkat çekiyor. Şef Aybike Yaşar’ın özenle hazırladığı ürünler, müdavimlerini bekliyor. Tahan Bakery, Acıbadem’de…
Müzede Gastronomi Durağı: Urartu’nun Zengin Sofrası

Müzede Gastronomi Durağı: Urartu’nun Zengin Sofrası

Müzede Gastronomi Durağı projesi, Urartu uygarlığının zengin mutfak kültürünü günümüze taşıyor. Bu etkinlik, geçmişle bugünü bir araya getiriyor. “Müzede Gastronomi…
Hatay’ın Eşsiz Lezzetleri Havalimanlarında Ziyaretçileri…

Hatay’ın Eşsiz Lezzetleri Havalimanlarında Ziyaretçileri…

Hatay’ın zengin mutfağı, 17 Kasım–7 Aralık tarihleri arasında İstanbul, İzmir ve Ankara havalimanlarında Tadında Anadolu Lezzet Günleri ile tanıtılıyor. Hatay…
Popeyes, yeni kampanyasıyla hayata lezzetli bir dokunuş…

Popeyes, yeni kampanyasıyla hayata lezzetli bir dokunuş…

Popeyes, “Yaşansın Popeyes” kampanyasıyla günlük hayata lezzet katmayı hedefliyor. Tüketicilere keyifli bir deneyim sunuyor. Popeyes, hayatın sıradan anlarını keyifli bir…
Metro Türkiye’den Coğrafi İşaretli Ürünler Araştırması

Metro Türkiye’den Coğrafi İşaretli Ürünler Araştırması

Metro Türkiye, Türk mutfağının geleceğini koruma amacıyla coğrafi işaretli ürünler üzerine kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdi. Metro Türkiye, Türk mutfağının geleceğini…
Vakko’nun Yılbaşı Koleksiyonu: Şıklık ve Zarafet

Vakko’nun Yılbaşı Koleksiyonu: Şıklık ve Zarafet

Yeni yıl yaklaşırken Vakko, sevdiklerine anlamlı hediyeler vermek isteyenler için özenle tasarlanmış alternatifler sunuyor. Yılbaşı Koleksiyonu Yeni yıl yaklaşırken Vakko,…
Gıdada Sürdürülebilirlik Yolunda 11. Adım

Gıdada Sürdürülebilirlik Yolunda 11. Adım

Türkiye’nin en büyük gıda zirvesi, bu yıl da geleceğe yön veriyor. 11. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi, dönüşümün öncü isimlerini bir araya…
İnkase: Yeni nesil beslenme yaklaşımının öncüsü

İnkase: Yeni nesil beslenme yaklaşımının öncüsü

İnkase, İstanbul’da sağlıklı beslenme anlayışını lezzetle birleştiren bir mekan olarak öne çıkıyor. 7. yaşını geride bırakan bu yer, gastronomi dünyasına…
Başa dön tuşu