Gastronomi & Aktüel
Galata’da saklı bir ruh: i-guru
7 Ekim 2025
Galata’da saklı bir ruh: i-guru
i-guru yalnızca bir lezzet noktası değil; Galata’nın tarihinden, ruhundan ve kültürel çeşitliliğinden beslenen yaşayan bir deneyim alanı. Her detayıyla özenle…
Doğanay Gıda’da marka yönetimi Pınar Nokay’a Eemanet
7 Ekim 2025
Doğanay Gıda’da marka yönetimi Pınar Nokay’a Eemanet
Yaklaşık 20 yıllık gıda sektörü deneyimiyle dikkat çeken Pınar Nokay, Ekim 2025 itibarıyla Doğanay Gıda’nın Pazarlama, Ticari Pazarlama ve Satış…
Galata’da saklı bir ruh
7 Ekim 2025
Galata’da saklı bir ruh
i-guru yalnızca bir lezzet noktası değil; Galata’nın tarihinden, ruhundan ve kültürel çeşitliliğinden beslenen yaşayan bir deneyim alanı. Her detayıyla özenle…
Dünya Taco günü Ranchero’nun mutfağında hayat buluyor
7 Ekim 2025
Dünya Taco günü Ranchero’nun mutfağında hayat buluyor
4 Ekim Dünya Taco Günü, tüm dünyada olduğu gibi İstanbul’da da Meksika mutfağının en sevilen lezzetiyle kutlanıyor. Şehrin Meksikalısı Ranchero,…
Aslı, yeme-içme sektöründe ezber bozan yeni franchise modelini tanıttı
7 Ekim 2025
Aslı, yeme-içme sektöründe ezber bozan yeni franchise modelini tanıttı
Türkiye’nin önde gelen kafe-fırın zincirlerinden Aslı, sektörde bir ilk olacak yeni bir franchise modelini duyurdu. Yüksek yatırım maliyetlerini ortadan kaldıran…
Zorluklarla yoğrulmuş bir ustalık öyküsü: Bedri Usta
7 Ekim 2025
Zorluklarla yoğrulmuş bir ustalık öyküsü: Bedri Usta
Mardin’de başlayan, Adana’da pişen, İstanbul’da
büyüyen bir hayat… Bedri Usta, 7 yaşında
başladığı kebap serüvenini, emeğin, azmin ve
dürüstlüğün hikayesine dönüştürdü. İşçisine
değer veren,…
Balsamic Flakes ile Anuga 2025 Ödülü Chef Seasons’ın
7 Ekim 2025
Balsamic Flakes ile Anuga 2025 Ödülü Chef Seasons’ın
Chef Seasons, gıda dünyasının en prestijli fuarlarından Anuga 2025’te bir kez daha sahneye çıktı. Markanın öne çıkan ürünü Balsamic Flakes,…
Président Tereyağı Türkiye’de!
7 Ekim 2025
Président Tereyağı Türkiye’de!
“Hayatı Lezzetlendirir” sloganıyla raflarda yerini alan uluslararası pazarlarda tereyağı kategorisinin öncülerinden Président, 90 yıllık deneyimini Türkiye’nin yüksek kaliteli sütleriyle buluşturuyor.…
Tadı zihinde kalan organizasyonlar
6 Ekim 2025
Tadı zihinde kalan organizasyonlar
Kurumsal dünyada, bir etkinliğin başarısı detaylarda gizlidir. The Marmara Catering, bu detayları öngören ve yöneten profesyonel yaklaşımıyla; lezzeti, servisi ve…
Ege mutfağına modern ve yerel bir yorum
6 Ekim 2025
Ege mutfağına modern ve yerel bir yorum
Bodrum Marina’nın tam karşısında açılan Karma, mevsimsel menüsü, yerel üreticilerle kurduğu doğrudan ilişkiler ve sade mimarisiyle dikkat çekiyor. Ege…