Gastronomi & Aktüel

Galata’da saklı bir ruh: i-guru

Galata’da saklı bir ruh: i-guru

i-guru yalnızca bir lezzet noktası değil; Galata’nın tarihinden, ruhundan ve kültürel çeşitliliğinden beslenen yaşayan bir deneyim alanı. Her detayıyla özenle…
Doğanay Gıda’da marka yönetimi Pınar Nokay’a Eemanet

Doğanay Gıda’da marka yönetimi Pınar Nokay’a Eemanet

Yaklaşık 20 yıllık gıda sektörü deneyimiyle dikkat çeken Pınar Nokay, Ekim 2025 itibarıyla Doğanay Gıda’nın Pazarlama, Ticari Pazarlama ve Satış…
Galata’da saklı bir ruh

Galata’da saklı bir ruh

i-guru yalnızca bir lezzet noktası değil; Galata’nın tarihinden, ruhundan ve kültürel çeşitliliğinden beslenen yaşayan bir deneyim alanı. Her detayıyla özenle…
Dünya Taco günü Ranchero’nun mutfağında hayat buluyor

Dünya Taco günü Ranchero’nun mutfağında hayat buluyor

4 Ekim Dünya Taco Günü, tüm dünyada olduğu gibi İstanbul’da da Meksika mutfağının en sevilen lezzetiyle kutlanıyor. Şehrin Meksikalısı Ranchero,…
Aslı, yeme-içme sektöründe ezber bozan yeni franchise modelini tanıttı

Aslı, yeme-içme sektöründe ezber bozan yeni franchise modelini tanıttı

Türkiye’nin önde gelen kafe-fırın zincirlerinden Aslı, sektörde bir ilk olacak yeni bir franchise modelini duyurdu. Yüksek yatırım maliyetlerini ortadan kaldıran…
Zorluklarla yoğrulmuş bir ustalık öyküsü: Bedri Usta

Zorluklarla yoğrulmuş bir ustalık öyküsü: Bedri Usta

Mardin’de başlayan, Adana’da pişen, İstanbul’da büyüyen bir hayat… Bedri Usta, 7 yaşında başladığı kebap serüvenini, emeğin, azmin ve dürüstlüğün hikayesine dönüştürdü. İşçisine değer veren,…
Balsamic Flakes ile Anuga 2025 Ödülü Chef Seasons’ın

Balsamic Flakes ile Anuga 2025 Ödülü Chef Seasons’ın

Chef Seasons, gıda dünyasının en prestijli fuarlarından Anuga 2025’te bir kez daha sahneye çıktı. Markanın öne çıkan ürünü Balsamic Flakes,…
Président Tereyağı Türkiye’de!

Président Tereyağı Türkiye’de!

“Hayatı Lezzetlendirir” sloganıyla raflarda yerini alan uluslararası pazarlarda tereyağı kategorisinin öncülerinden Président, 90 yıllık deneyimini Türkiye’nin yüksek kaliteli sütleriyle buluşturuyor.…
Tadı zihinde kalan organizasyonlar

Tadı zihinde kalan organizasyonlar

Kurumsal dünyada, bir etkinliğin başarısı detaylarda gizlidir. The Marmara Catering, bu detayları öngören ve yöneten profesyonel yaklaşımıyla; lezzeti, servisi ve…
Ege mutfağına modern ve yerel bir yorum

Ege mutfağına modern ve yerel bir yorum

Bodrum Marina’nın tam karşısında açılan Karma, mevsimsel menüsü, yerel üreticilerle kurduğu doğrudan ilişkiler ve sade mimarisiyle dikkat çekiyor. Ege…
Başa dön tuşu